مهندسی صنایع غذایی
بررسی تغییرات کیفی میوۀ ازگیل (Mespilus germanica) طی رسیدن در دورۀ نگهداری در سردخانه

محسن زندی؛ علی گنجلو؛ ماندانا بی مکر

دوره 19، شماره 1 ، شهریور 1399، ، صفحه 1-16

https://doi.org/10.22092/fooder.2020.127440.1237

چکیده
  ازگیل (Mespilus germanica) یکی از میوه‌های بومی مناطق شمالی ایران است که علاوه بر مصارف خوراکی دارای کاربردهای فراوانی در درمان‌های خانگی است. پایین بودن عمر انبارمانی ازگیل و حساسیت زیاد آن به افت وزن و قهوه‌ای شدن، از محدودیت‌های این میوه برای ارائه به بازار است. هدف از تحقیق حاضر، بررسی تغییرات هندسی (استخراج شده از تصاویر)، تغییرات فیزیکی ...  بیشتر